ЕВРОДОМ недвижими имоти, Стара Загора е специализирана агенция на територията на област Стара Загора.
Ние предлагаме на своите клиенти:

 • Посредничество при покупко- продажба на всички видове недвижими имоти.
 • Пълен пакет услуги при наемане, отдаване под наем на всички видове недвижими имоти, включително услугата управление на имот.
 • Безплатен маркетинг и реклама на предлаганите имоти.
 • Максимално пълна и актуална информация за цените на имотите по категории и райони.

1 home buyer

Всеки млад човек се нуждае от подкрепа. Особено нужна е тя за едно младо семейство. Ние от ЕВРОДОМ недвижими имоти искаме да допринесем поне малко в тази насока. Чрез услугата 1 home buyer предлагаме на всяко младо семейство, закупило първият си дом с нас 5% отстъпка от размера на  комисиона. При нужда и желание от страна на клиентите те ще бъдат включени безплатно в услугата Кредит асистент. Потърсете ни – ние сме на ваша страна!

house hunter

В повечето случаи покупката на имот, особено жилищен е съпътствана с редица компромиси по отношение на района, етажа, изложението и т. н. Ако цената не е определящ фактор при избора на недвижим имот за вас, ние ви представяме едно от най- новите си предложения- ловец на имоти. Свържете се с нас и посетете наш офис. Споделете критериите, по които ще избираме заедно новият ви дом. Важно е да посочите и срока за изпълнение. Наш консултант ще запише всеки детайл и съобразявайки се с тях, в рамките на посочения от вас срок ще се опита да намери имота, който в максимална степен отговаря на този, който бихте искали да закупите. Възнаграждението в този случай е по- високо от стандартното за района и се договаря с всеки клиент индивидуално ЕВРОДОМ – време за промяна.

uridi4eski savetnik

Действията с недвижими имоти: покупко- продажба, замяна, делба и т.н.- са съпътствани с известен риск по отношение на събирането на документи; определяне и доказване на собственост; вещни тежести; коректно разплащане; своевременно освобождаване на имота и много други. ЕВРОДОМ недвижими имоти, чрез юридически съветник ще ви спести всички затруднения и опасения в тази насока. Познавайки в детайли- юридически и технически сделката, ние ви предлагаме:

 • проучване на документи, свързани със собственост на недвижими имоти
 • проверка на недвижими имоти за тежести, ипотеки, възбрани и съдебни спорове
 • изготвяне на документи за нотариално прехвърляне на сделки
 • заличаване на ипотеки и вдигане на възбрани
 • изготвяне на договори за наем

Не предприемайте действия с имот, преди да ни се обадите! С нас риска да придобиете имот с тежест е практически сведен до нула. Доверете ни се днес, за да сте спокойни утре!

upravlenie

 • Следене за навременното плащане от страна на наемателя на наем, консумативи и други месечни вноски към наемодателя.
 • Събиране и предаване на суми от наемателя към наемодателя, представляващи наеми и други вноски.
 • Съхранение на предоставени от наемателя депозити и използването им при необходимост.
 • Проверка на състоянието на имота по различно време.
 • Отстраняване на аварии.
 • Организиране, ръководене и контролиране изпълнението на довършителните дейности в имота/за имоти ново строителство/.
 • Организиране, ръководене и контролиране изпълнението на периодични ремонтни дейности в имота по желание на собственика/освежителни и други/.
 • Информиране на собственика за текущото състояние на имота.
 • Представителство на собственика на имота пред държавни, общински и други организации, включително проверка и внасяне на дължими данъци и такси за сметка на собственика.
 • Организиране и провеждане на огледи на имота. Таксите за управление са в зависимост от броя на услугите, които собственика на имота желае да ползва и могат да се уговарят допълнително.

open house

Уважаеми клиенти,
само един оглед на имота, който възнамерявате да закупите или наемете не може да ви покаже всичките му предимства и недостатъци. Ето защо ние от ЕВРОДОМ недвижими имоти възприехме идеята и ВИ представяме Open House*.
Това е една нова концепция за България за продажба и отдаване под наем на недвижими имоти.
Предмет на Open House може да бъде офиссграда, апартамент, къща, заведение или друг тип собственост.
При организирането на Open House ние уведомяваме потенциалните купувачи или наематели, а също така и колегите си от бранша, че имотът ще бъде отворен за оглед в определен ден (дни) и часове.
Подготвяме материали с точно описание на имота, включващи информация, както за строителството на сградата, използваните материали, справка за фирмата изпълнител, за инвеститора, функционалното разпределение на имота, копия от документите за собственост, цената, така и подробна информация за района, в който се намира, разстоянията до най- близките болници, училища, полицейски управления, супермаркети и магистрали.
Всеки потенциален клиент може да се отзове на поканата и да посети имота в определеното от нас време, да го разгледа в детайли, да усети обстановката, да зададе всички въпроси, които го интересуват, и ако проявява интерес, още на място да заяви намеренията си.
Разходите по организирането на Open House са за сметка на ЕВРОДОМ**.

*Open House (Отворена къща)- начин на предлагане на имот под наем или за продажба
** ЕВРОДОМ получава договореното възнаграждение само при реализиране на сделка с предлагания недвижим имот.